Сега моля: вземете си лист и химикал и запишете рецептата.
В една голяма тенджера налейте до половината младост и оставете съда на умерен огън за около 25 години. Сега прибавете последователно: чисто човешко любопитство, открита искреност, очарование от тайната, очарование от забраненото, лъжа, донякъде егоистична, донякъде благородна, гузна съвест, изгрели мечти, първи любовни трепети, душевна откровеност, музата на младия художник от чиновете, музата на младия поет от тетрадките, разбито юношеско сърце, изкушение от неизвестното, обилна доза мечти, успехи и провали…а сега най-важната съставка – първа любов, кръстопътища, свободен избор, скука, неудовлетворение, монотонност…сега сложете шкембе чорба и зелева чорба за отрезвяване, така ястието придобива завършен вид и е готово да се хване на общото хоро заедно с другите манджи, салати и десерти. Поднесете ястието, обилно полято с вино, за могат многобразните му вкусове да получай безброй нюанси и меко усещане след храненето.
Опитът показва, че който опита от това ястие, обикновено остава очарован от него и незабавно се заема с едновременното приготвяне на още 2-3 такива. На тези, които не са опитвали още от ястието, пожелавам добър апетит!
Тази статия ще бъде прочетена от около десетина души, толкова колокото останаха около тенджерата през цялото време, в което се вареше ястието.
СОФИЯ - КМЕТСКИ ИЗБОРИ 2009: ВНИМАНИЕ! Р...
Възмутена съм! Моля модераторите да обър...